NovostiNatjecanje u kliničkim vještinama

Posted by on ožu. 11, 2019 in Novosti | 0 comments

Natjecanje u kliničkim vještinama

Međunarodna udruga studenata medicine u Hrvatskoj CroMSIC organizirala je na Medicinskom fakultetu u Rijeci u vremenu od 22.-24.veljače 2019.godine studentsko natjecanje u kliničkim vještinama. (više…)

Edukacija u OŠ „Nikola Tesla“ u Rijeci

Posted by on ožu. 11, 2019 in Novosti | 0 comments

Edukacija u OŠ „Nikola Tesla“ u Rijeci

Već treću godinu za redom, u suradnji Zavoda za hitnu medicinu PGŽ i OŠ „Nikola Tesla“ u Rijeci, u okviru projekta „Cunbo – SOS za život“ održana je edukacija učenika o postupcima za održavanje osnovnih životnih funkcija uz uporabu automatskog vanjskog defibrilatora. (više…)

Edukacijske vježbe u ispostavi Mali Lošinj

Posted by on ožu. 2, 2019 in Novosti | 0 comments

Edukacijske vježbe u ispostavi Mali Lošinj

U vremenu od 15.-17.veljače 2019.g Zavod za hitnu medicinu PGŽ je organizirao edukacijske vježbe u ispostavi Mali Lošinj za potrebe djelatnika te ispostave.

Za održavanje ove edukacije Zavod za hitnu medicinu PGŽ je dobio propisano rješenje od strane Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu jer je program edukacijskih vježbi bio sukladan Edukacijskim programima u izvanbolničkoj hitnoj medicini. (više…)

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Posted by on velj. 28, 2019 in Novosti | 0 comments

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Na temelju odredbe članka 30. Statuta Zavoda za hitnu medicinu Primorsko – goranske županije, a u svezi s odredbom članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (Narodne novine 128/17, 47/2018), ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu PGŽ raspisao je Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa (više…)

Edukacijske vježbe u Rijeci

Posted by on pro. 17, 2018 in Novosti | 0 comments

Edukacijske vježbe u Rijeci

U Edukacijskom centru Zavoda za hitnu medicinu PGŽ u Rijeci u vremenu od 08.- 09.prosinca 2018.g održane su edukacijske vježbe za doktore/ice medicine i medicinske sestre/tehničare koji su djelatnici Zavoda.

To su bile edukacijske vježbe obnove znanja i vještina koje djelatnicima omogućuju stjecanje i održavanje kompetencija potrebnih za rad u timu na terenu.    (više…)

Edukacija u Rijeci

Posted by on pro. 17, 2018 in Novosti | 0 comments

Edukacija u Rijeci

U vremenu od 30.studenog do 02.prosinca 2018.g u Zavodu za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije održana je edukacija za doktore medicine i medicinske sestre/tehničare iz više ispostava Zavoda za hitnu medicinu PGŽ.

To su bile osnovne edukacijske vježbe koje polaznicima omogućuju stjecanje kompetencija potrebnih za rad u timu na terenu, a bile su sukladne Edukacijskim programima u izvanbolničkoj hitnoj medicini. (više…)

Obilježen Svjetski dan sjećanja na žrtve prometnih nesreća

Posted by on stu. 20, 2018 in Novosti | 0 comments

Obilježen Svjetski dan sjećanja na žrtve prometnih nesreća

Dana 16. studenog 2018.godine u prostorijama Informativnog centra za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke održana je tiskovna konferencija povodom Svjetskog dana sjećanja na žrtve prometnih nesreća.

Ispred Zavoda za hitnu medicinu PGŽ na konferenciji je sudjelovao glavni medicinski tehničar Zavoda Milan Lazarević, dipl.med.techn. koji je govorio o ozljedama koje mogu nastati u prometnoj nesreći i mjerama kojima se one mogu prevenirati ili smanjiti. (više…)

Edukacijske vježbe u ispostavi Rab

Posted by on stu. 15, 2018 in Novosti | 0 comments

Edukacijske vježbe u ispostavi Rab

U vremenu od 09.-11.studenog 2018.godine u ispostavi Rab Zavoda za hitnu medicinu PGŽ održane su edukacijske vježbe za djelatnike ove ispostave.

Edukaciji je pristupilo ukupno 6 djelatnika, od čega su bila 4 doktora medicine i 2 medicinske sestre/medicinska tehničara. (više…)

Pokazna vježba u Rijeci

Posted by on lis. 23, 2018 in Novosti | 0 comments

Pokazna vježba u Rijeci

Zavod za hitnu medicinu PGŽ i Osnovna škola Nikola Tesla iz Rijeke dana 17. listopada 2018.g zajedno su organizirali pokaznu vježbu s ciljem osvješćivanja uloge građana laika u postupku oživljavanja uz uporabu automatskog vanjskog defibrilatora (AVD) do dolaska tima Hitne medicinske službe. (više…)

Specijalističko usavršavanje doktora medicine

Posted by on lis. 5, 2018 in Novosti | 0 comments

Specijalističko usavršavanje doktora medicine

Dana 02.listopada 2018.godine u Ministarstvu zdravstva RH uspješnim prijaviteljima za projekt Specijalističko usavršavanje doktora medicine, a koji se provodi u okviru europskog Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ za razdoblje 2014-2020, uručeni su ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava.  (više…)